Agenda

Hier kunt u onze voorlopige planning van komende tijd vinden

13 t\m 16 mei

Maandag     Gesloten
Dinsdag       Gesloten
Woensdag   Gesloten
Donderdag  12.00 - 18.00 Terras Open, ook voor lunch
Vrijdag        12.00 - 16.00 Terras Open Geen Lunch!
Zaterdag     12.00 - 18.00 Terras Open ook voor Lunch
Zondag       12.00 - 18.00 Terras Open Ook voor Lunch

Komt u speciaal voor de lunch dan graag reserveren!

Voor reserveringen of informatie zijn we altijd telefonisch of per mail bereikbaar.

Blijf gezond en hopelijk tot snel.
Diana en Hans

 


Terras

We hebben een mooi landelijk terras. Normaal gesproken zijn wij alleen open op reservering. Op dit moment hebben we nog geen kookworkshops en andere festiviteiten. Tot die tijd hebben we ons terras open van 12.00 tot 18.00 van Donderdag t/m Zondag. Verse koffie en huisgemaakt gebak. We hebben geen lunchkaart maar serveren donderdag en vrijdag een soep en/of een sandwich met huisgemaakt salade.

In het weekend hebben we een heerlijk 3 gangen lunchmenu. Natuurlijk alles vers gemaakt.Komt u speciaal voor de lunch dan vragen we u vriendelijk om te reserveren!

Op mooie dagen en als er geen besloten partijen zijn, is ons terras zeker open om te genieten van een kop koffie en een lekker huisgemaakt taartje of een lekkere lunch. Wij vermelden dit op onze agenda en op onze facebook pagina.


Wandelen, Fietsen

Gaat er u er met een groep lekker op uit? Bij ons vandaan kunt u perfect starten met een wandeling of een mooie fietsroute. Misschien starten met koffie en een lekker taartje of eerst wandelen en dan als afsluiting een lekkere lunch of diner. Er is van alles bespreekbaar. Komt u met een groep dan is reserveren gewenst zodat we er voor u kunnen zijn.


Parkeren

Begint u bij ons met een wandel of fietstocht dan kunt u de auto bij ons parkeren.